За СХД Студентски Живот Варна

„Студентски живот“ – Варна е студентска организация на доброволни начала, каквато има също и в София. Мечтата ни е приятели на „Студентски живот“ да има във всеки град в България с университет. Подобна студентска организация има в над 200 страни по света.

При нас можете да очаквате и да предлагате всякакви разнообразни и интригуващи инициативи, както и да се включвате в осъществяването им. Академични лекции в и извън университетите на интересни теми, семинари по Емоционална интелигентност, Коучинг, Лидерство и др., дискусии по филми и на всякакви житейски теми – взаимоотношения, професионална реализация, студентско обучение, самосъзнание, наука, етика и вяра, др. Организираме също ежеседмичен Английски клуб, излети, спортни мероприятия, партита, др. Първокурсниците често ни помнят с малкия подарък (списание или органайзер), с който ги приветстваме за „Добре дошли“ в студентските среди. Издаваме също и различни материали – статии, брошури, книги.

Защо правим всичко това? Защото смятаме, че във всяка страна, макар и само 1%, студентите са бъдещите лидери – икономисти, инженери, политици, медици, т.н. – хора с най-голямо влияние, оформящи обществото и ценностите в него. Затова инвестираме във вашия растеж като лидери и като личности с висок морал. Фундаменталната ни мотивация са изконните християнски ценности и принципи, доказали се в нашата история. Мислим, че те са нужни, адекватни и удовлетворяващи за живота на всеки човек и всяко общество. А защо не и за теб?

 

За да се свържете с нас:

GSM: 0897/62 58 42

E-mail: varna@studentlife.bg

facebook: СХД Студентски Живот Варна

Адрес: Варна, ул Братя Бъкстон, № 30 вх. Е, ет. 1