В нашите семинари по "Емоционална интелигентност(EQ)", "Лидерство към успех", "Коучинг", "Публична реч" и др. ще придобиете социални и професионални умения, които ще ви помогнат в реализицията на наученото в университета. Уменията включват, работа в екип, ефективно лидерство, разпознаване и овладяване на емоциите, междуличностна комуникация, ораторство и разрешаване на конфликти.

Лекциите, които организираме са на актуални теми, които не са застъпени в учебната програма. За целта каним тутуловани лектори от чужбина и България. Темите, които застъпваме с лекциите си са стартиране на бизнес, работа в екип, човешки взаимоотношения, наука(интересни нови изследвания и открития от областта на физиката, биологията, химията и др.)

Дискусионния клуб на "Студентски Живот" е за всички студенти, обичащи да дебатират по различни теми, да изказват и да чуват мненията на други студенти и преподаватели. Темите са тези, които предложите, водещите може да сте вие.

The English Club is not about going from one level to another, but rather practicing your own level with native English speakers and other students.

Discussions, lectures from international professors and businessmen, games, funny videos, performances... a great environment to improve your English skills!

СХД „Студентски живот“ организира национални излети със студенти от цялата страна! Ще се радваме да бъдем заедно, да общуваме, спортуваме, споделяме различни идеи и най-вече много да се забавляваме! Очакват ни много радостни моменти сред спокойствието на природата и чистия въздух на планинският климат или под парещото слънце и ободряващите морски вълни. Нашите програми са изпълнени с полезни и забавни семинари(EQ, Coaching и др.) спорт, игри, музика, които цял ден ще ви ангажират.